Voetverzorgingsproducten

De voetverzoringslijn PODOCARE bestaat uit een volledig assortiment van producten voor het welzijn van de voeten. Moderne voetverzorging, ontstaan uit innovatief wetenschappelijk onderzoek.

In de afgelopen jaren heeft wetenschappelijk onderzoek, toegepast op derma-cosmetisch gebied, belangrijke stappen voorwaarts gemaakt. Grote resultaten zijn er bereikt; zoals de mogelijkheid om effectieve formules te ontwikkelen en deze toe te passen in verzorgingsproducten, welke voldoen aan de meest uiteenlopende behoeften. Van hieruit is de exclusieve voetverzorgingslijn PODOCARE ontstaan; het ontdekken van een zeer effectieve synthese tussen natuurlijke etherische oliën en de ingrediënten uit de moderne laboratoriumonderzoeken.

Het doel was om de belangrijkste behoeften uit de professionele voetverzorging te selecteren en daarvoor een reeks van innovatieve producten te creëren die aan deze behoeften voldoen. Dit ter ondersteuning van alle soorten dagelijkse voetbehandelingen die zich voordoen. De specialistische PODOCARE lijn voldoet dan ook aan de verschillende kenmerken die de moderne gebruiker nodig heeft; producten voor makkelijke, gezonde zorg en onderhoud van de voeten.