Reiniging van schoeisel

Veel mensen hebben last van zweetvoeten, voetschimmel en voetgeur. Dit wordt vaak veroorzaakt door bacteriën en schimmels. Deze bacteriën en schimmels kunnen enorm groeien in een vochtige en warme omgeving. Ze veroorzaken een nare geur en hechten zich vast aan huid en nagels.

Naast het behandelen van huid en nagels is het  zeer belangrijk om ook de sokken en schoenen te behandelen om her infectie te voorkomen. Sokken kunt u wassen maar schoenen zijn een centraal probleem. De schoenen bieden een perfecte omgeving aan de bacteriën en schimmels. Als deze zich eenmaal genesteld hebben in uw schoen zijn ze moeilijk te verwijderen.

Optimale schoenhygiëne

Ozon en nanozilver worden door een speciaal ventilatiesysteem in de (lage) schoen gebracht. Hierdoor worden bacteriën en schimmels uitgeroeid, geurmoleculen afgebroken en onschadelijk gemaakt. 

Het apparaat maakt geen gebruik van verhitting of (chemische) vloeistoffen. De behandeling is dus veilig voor uw schoeisel. In acht minuten ruiken uw schoenen weer fris en zijn ze grondig ontsmet (98 %)