Podocare Home Care

PODOCARE Home Care zorgt voor een actieve reiniging en bescherming van de voeten, met heerlijke ingredienten van kiwi, kamille, citroenmelisse en pepermunt.

Actief Voetbad

Fruitig voetbadzout voor een ontspannen spa behandeling, verwent zelfs de meest gestreste  voeten en vermoeide benen door een heropleving van de microcirculatie. Extracten van zongerijpte kiwi, kamille en citroenmelisse reinigen mild zonder de huid uit te drogen, terwijl eelt verweekt en blaren worden verzacht.

Verfrissende Deo Spray

Herstellende deodoriserende spray die langdurige bescherming biedt tegen onaangename voetgeuren. Met pepermuntolie, werkt bij overmatig transpireren, ontsmet en helpt blaren en andere huidirritaties te voorkomen. Bisabolol heeft een stimulerend effect op de microcirculatie en zorgt voor verfrissing en wellness van de voeten.

Puimsteen spons

Het puimsteen verwijdert voorzichtig de keratine- en eeltlaag van de voeten. Revitaliseert de huid door een hygi├źnische peeling: gemaakt van Eudermic polyurethaanschuim. Het verbruikt zichzelf tijdens gebruik en is daardoor bacterie werend.