Podocare Foamy Balsam

Podocare foam-balsem is dankzij de speciale x-care formule de nieuwste oplossing in voetverzorging. Het succes van de X-CARE formule zit in de perfect afgestemde combinatie van werkzame ingrediënten. De combinatie van provitamine B5, glycerine, druivenpitolie en Bisabolol, verzorgt en beschermt de huid. Oliën van citroengras, sinaasappel en grapefruit zorgen voor directe verlichting van de voeten en geven een frisse geur, wat zorgt voor een aangenaam gevoel van wellness.

Werkzame bestanddelen die de X-CARE formule vormen, hebben dankzij hun laag vetgehalte en fijne textuur een diepgaand effect op de huid. De zijdezachte schuim-balsem verzorgt de huid zonder een vettig filmlaagje achter te laten. Is snel absorberend; schoenen en sokken kunnen onmiddellijk worden gedragen!

XCARE
  • Functionele balsem met een zijdezacht schuimend textuur voor de voetverzorging
  • Natuurlijk citrus oliën voor een verfrissend effect, geen parfums toegevoegd
  • Niet vet en snel absorberend
  • Eenvoudig in gebruik, volledig ledig-baar

Anti Transpiratie: 4 Actions

Koelende schuim-balsem bij branderige voeten en ter voorkoming van overmatige transpiratie (hyperhidrose). Viervoudig werking: reduceert transpiratie, voorkomt onaangename geuren, antischimmelwerking, geeft de voeten een aangename frisheid. Het hoge gehalte aan ureum (10%) en Shea butter houdt de huid gevoed, goed gehydrateerd en voorkomt blaarvorming. Niet vet en absorbeert snel.

Moisturizer, Dry Skin

Delicate schuim-balsem voor de droge en gevoelige huid. Brengt het vochtgehalte van de huid weer in balans en maakt deze soepel en sterk. Bevat 5% Ureum. Niet vet en absorbeert snel. De ontstekingsremmende werking van ingrediënten zoals Echium olie en Cardiospermum maken deze schuim geschikt voor de droge en zeer gevoelige huid.

Eelt, Extreem Droge Huid

Hydraterende schuim-balsem voor de extreem droge huid en sterke eeltvorming. De formule bevat 10% ureum en heeft een intensieve huidverzachtende functie, versterkt de huid, houdt deze elastisch en goed gehydrateerd. Regelmatig gebruik voorkomt sterke eeltvorming. Bevat Aloë vera gel, deze beschermt en kalmeert de extreem droge huid. Niet vet en absorbeert snel.

Eelt en Kloven

Voedende schuim-balsem voor ruwe huid en kloven. Bevat een effectieve combinatie van 15% ureum, Shea boter en ingrediënten rijk aan vitaminen A en E, welke de huid voedt en hydrateert. Niet vet en absorbeert snel. Werkt bijzonder verzachtend en beschermend en is daarom speciaal geschikt voor voeten met sterke eeltvorming en kloven. Regelmatig gebruik stimuleert het herstel van de huid en helpt het verouderingsproces van de huid te vertragen

Regelmatig gebruik van PODOCARE Foamy balsem, verbetert het welzijn van de voethuid.