Eerste pedicurebehandeling

Tijdens de eerste pedicurebehandeling wordt uitgebreid aandacht besteed aan uw voeten en de klachten die u heeft. Als u een nieuwe klant bent bij pedicurepraktijk Podocare ziet de pedicurebehandeling er als volgt uit:

  • Uw voeten uitgebreid bekeken en alle bijzonderheden en klachten worden aangetekend op uw behandelkaart. U wordt uitgebreid gevraagd naar uw klachten en alle informatie die voor uw behandeling van belang is. Bijvoorbeeld of u bekend bent met de vormen van diabetes.
  • Deze informatie wordt in deze eerste behandeling vastgelegd op uw persoonlijke behandelkaart.
    Aan de hand van deze gegevens gaat uw pedicure vaststellen wat voor u de beste behandeling is en welke werkwijze gebruikt moet worden bij uw voeten.
  • Deze behandelkaart wordt in de vervolgbehandeling weer gebruikt zodat de pedicure kan zien wat het resultaat van de behandeling is.
  • Wanneer deze zogenoemde "Anamnese" is afgenomen begint pedicurebehandeling en wordt de eerste stap gezet naar de oplossing van uw voetklachten.

Uiteraard informeert de pedicure u tijdens de behandeling over wat er gaat gebeuren en wat gedaan moet worden om uw voet weer in optimale conditie te krijgen. Ook krijgt u informatie over het resultaat wat de pedicure van de behandeling verwacht.

Mocht u een zogenaamde "angstclient" zijn neemt uw pedicure uiteraard de moeite om u over uw angst heen te helpen, waarbij zij wordt geholpen door kennis van de nieuwste technieken en de beste apparatuur om uw behandeling (nagenoeg )pijnloos te laten verlopen.