Eerste pedicurebehandeling

Tijdens de eerste pedicurebehandeling wordt uitgebreid aandacht besteed aan uw voeten en de klachten die u heeft. Als u een nieuwe klant bent bij pedicurepraktijk Podocare ziet de pedicurebehandeling er als volgt uit:

  • Wij bekijken uw voeten uitgebreid en noteren alles wat van belang is op uw persoonlijke behandelkaart.  Bijvoorbeeld of u bekend bent met  diabetes, reuma, bloedverdunneners enz...
  • Aan de hand van deze gegevens kan pedicurepraktijk Podocare vaststellen wat voor u de beste behandeling is en welke werkwijze gebruikt moet worden.
  • Wanneer deze zogenoemde 'anamnese' is afgenomen begint uw pedicurebehandeling en wordt de eerste stap gezet naar de oplossing/verzorging van uw voetklachten.

Uiteraard informeert de pedicure u tijdens de behandeling over wat er gaat gebeuren en wat gedaan moet worden om uw voeten weer in optimale conditie te krijgen. Ook krijgt u informatie over het resultaat wat de pedicure van de behandeling verwacht.

Als u een zogenaamde 'angstclient' bent, neemt pedicurepraktijk Podocare de tijd om u over uw angst heen te helpen, waarbij hij/zij wordt geholpen door kennis van de nieuwste technieken en de beste apparatuur om uw behandeling nagenoeg pijnloos en prettig te laten verlopen.